emër :

vitaminë b3

grup : Vitaminat
është e nevojshme për procesin e formimit të energjisë në qelizat . pjesë e enzimeve të cilat ndihmojnë në qelizë . normalizuar funksionimin e stomakut dhe të pankreasit . ajo është gjetur në bukë thekre , pineapple , panxhar , fasule , mish, kërpudha , mëlçisë .
produkt Count përbërësit
brokolibrokoli (7) (0)
lentelente (13) (0)
oriz të bardhëoriz të bardhë (8) (0)
oriz ngjyrë kafeoriz ngjyrë kafe (9) (0)
qepë të gjelbërtaqepë të gjelbërta (7) (0)
qepë të vjetraqepë të vjetra (7) (0)
piperpiper (10) (0)
banane
banane (12) (0)
shalqishalqi (7) (0)
kajsikajsi (9) (0)
1 - 10 nga totali24