emër :

vitaminë b2

grup : Vitaminat
të nevojshme për rritjen dhe riprodhimin . të marrë pjesë në zhvillimin e flokëve, thonjve dhe lëkurë . ka një efekt i dobishëm për vizionin , lodhje sy, parandalon inflamacion në zgavrën me gojë , mbështet tretjen e substancave të tjera : karbohidratet, yndyrnat dhe proteinat . burime : qumësht
produkt Count përbërësit
brokolibrokoli (7) (0)
lakërlakër (4) (0)
mollëmollë (7) (0)
lentelente (13) (0)
flokëkuqflokëkuq (7) (0)
qepë (7) (0)
qepë të gjelbërtaqepë të gjelbërta (7) (0)
qepë të vjetraqepë të vjetra (7) (0)
panxhar i kuqpanxhar i kuq (9) (0)
banane
banane (12) (0)
1 - 10 nga totali37