emër :

vitaminë b1

grup : Vitaminat
promovonrritje . lehtësonpërpunimin e karbohidrateve . ruan funksionimin normal të sistemit nervor , muskujt dhe zemra . burime : kikirikë, shumica e perime, krunde , qumësht, maja që bën birrë , kokrra gruri .
produkt Count përbërësit
brokolibrokoli (7) (0)
lakërlakër (4) (0)
mollëmollë (7) (0)
lentelente (13) (0)
flokëkuqflokëkuq (7) (0)
kikirikëkikirikë (3) (0)
qepë (7) (0)
grurëgrurë (5) (0)
oriz të bardhëoriz të bardhë (8) (0)
oriz ngjyrë kafeoriz ngjyrë kafe (9) (0)
1 - 10 nga totali44