emër :

vitaminë një

grup : Vitaminat
vitaminë ndihmon një formë dhe për të ruajtur lëkurë të shëndetshme, dhëmbët , kockat dhe indet e buta dhe membranat . ai është i njohur edhe si Retinol sepse ajo prodhon pigmente në retinën e syrit . Vitamina A nxit vizion të mirë , sidomos në dritë të ulët . ajo mund gjithashtu të jetë
produkt Count përbërësit
spinaqspinaq (6) (0)
majdanozmajdanoz (6) (0)
lakërlakër (4) (0)
domatedomate (5) (0)
flokëkuqflokëkuq (7) (0)
mandarinamandarina (5) (0)
qepë (7) (0)
domatedomate (5) (0)
qepë të vjetraqepë të vjetra (7) (0)
marulemarule (6) (0)
1 - 10 nga totali52