emër :

kalcium

grup : Mineralet
Trupi i njeriut përmban rreth 1-2 kg të kalciumit gjetur në kockave dhe dhëmbëve. Një pjesë vogël është në strukturat fluide dhe qelizor të trupit. Pjesë e madhe e kockave është përditësuar vazhdimisht. Daily prej tyre dhe restauruar 700-800 miligram kalcium.
produkt Count përbërësit
bajamebajame (7) (0)
susamsusam (2) (0)
majdanozmajdanoz (6) (0)
mollëmollë (7) (0)
domatedomate (5) (0)
limonlimon (5) (0)
lentelente (13) (0)
flokëkuqflokëkuq (7) (0)
mandarinamandarina (5) (0)
qepë (7) (0)
1 - 10 nga totali92