име :

Омега 6 масни киселини

група : минерали

производ Број состојки
бадемибадеми (7) (0)
сојасоја (1) (0)
пченкапченка (1) (0)
бадеми печенибадеми печени (2) (0)
оревиореви (2) (0)
сончогледсончоглед (1) (0)
семки од тиквасемки од тиква (2) (0)
КамилицаКамилица (4) (0)
Зелен чајЗелен чај (9) (0)
1 - 9