emër :

hekur

grup : Mineralet
hekur është një përbërës jetik . ajo ndërton hemoglobinë dhe ndihmon oksigjen transportit të qelizave dhe në këtë mënyrë kontribuon në formimin e energjisë, vitalitetit , rritjen dhe kundërvënien organe të jashtme . ajo është gjetur në spinaq , marule, rrepkë , fasule, thjerrëzat , peshku dhe vezët .
produkt Count përbërësit
spinaqspinaq (6) (0)
brokolibrokoli (7) (0)
majdanozmajdanoz (6) (0)
domatedomate (5) (0)
lentelente (13) (0)
flokëkuqflokëkuq (7) (0)
shqemeshqeme (2) (0)
oriz të bardhëoriz të bardhë (8) (0)
oriz ngjyrë kafeoriz ngjyrë kafe (9) (0)
lulelakërlulelakër (10) (0)
1 - 10 nga totali115