emër :

vitaminë e

grup : Vitaminat
mbështet dërgimin e oksigjenit në qeliza dhe trup dhe rejuvenates ato, ul presionin e gjakut . është gjithashtu e dobishme për lodhje zemra . burime: spinaq , bajame, lajthi , gruri, ushqim dreri , vezë .
produkt Count përbërësit
bajamebajame (7) (0)
spinaqspinaq (6) (0)
mollëmollë (7) (0)
grurëgrurë (5) (0)
oriz ngjyrë kafeoriz ngjyrë kafe (9) (0)
qepë të gjelbërtaqepë të gjelbërta (7) (0)
qepë të vjetraqepë të vjetra (7) (0)
panxhar i kuqpanxhar i kuq (9) (0)
avokadoavokado (10) (0)
kajsikajsi (9) (0)
1 - 10 nga totali29