Aplikimi android "Çfarë ju hani" ka integruar skaner barcode , të cilat mund të skanoni kodin bar dhe për të marrë një numër që është i koduar në të, . por nëse makina e juaj e ka të instaluar një nga skaner barcode të mëposhtme :


Ajo do të preferojnë të përdorin ato për shkak të faktit se ata specializohen në këtë . nëse e dëshiruar nga një përdorues mund të shqyrtojnë mundësinë e shtimit të . të tjera

Përveç përmes kamera të pajisjes tuaj , ju mund të përdorni zërin tuaj për të diktuar numrat duke integrimin me Google Voice Google Voice . Në - ajo që ju hani - ju mund të diktojë përbërësit kur duke shtuar produkt të ri . me përjashtim të disa prej kushteve të përbërësve të përdorur në ushqimet , është duke bërë mjaft mirë .

Ndërsa ende nuk IOS version i aplikacionit , përdoruesit e iPhone / iPad mund të përdorni këtë faqe interneti , e cila është projektuar për të jetë me luspa për madhësinë e ekranit . për të skanoni një barcode mund të përdoren aplikimin e mëposhtme :
dhe Siri diktim.