De Android applicatie "Wat je eet" heeft geïntegreerde barcodescanner , die de streepjescode kan scannen en krijgen een nummer dat is gecodeerd in het . maar als uw machine is geïnstalleerd een van de volgende barcode scanners :


Het de voorkeur om ze te gebruiken vanwege het feit dat zij zich in deze . indien gewenst door een gebruiker kan de mogelijkheid van het toevoegen van andere . staand

Behalve door de camera van uw apparaat, kunt u uw stem gebruiken om nummers met behulp van de integratie met dicteren Google Voice Google Voice . In - wat je eet - kunt u de ingrediënten dicteren bij het toevoegen van nieuwe producten . , behalve een aantal van de voorwaarden van de ingrediënten die worden gebruikt in de voedingsmiddelen , is heel goed doet .

Terwijl nog niet ios versie van de toepassing , de gebruikers van iphone / ipad kan de installatie, die is ontworpen om te worden gemaakt voor het formaat van het scherm . gebruikt om een ​​barcode te scannen kan worden gebruikt de volgende toepassing :
en Siri dictee.