Το Android εφαρμογή "Τι τρώτε" έχει ενσωματωμένο scanner barcode , το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει το bar code και να πάρετε έναν αριθμό που είναι κωδικοποιημένα σε αυτό . , αλλά αν ο υπολογιστής σας έχει εγκατεστημένο ένα από τα παρακάτω σαρωτές barcode :


Θα προτιμήσει να τα χρησιμοποιήσουν , λόγω του γεγονότος ότι ειδικεύονται σε αυτό το . εάν είναι επιθυμητό από το χρήστη μπορεί να διερευνήσουν τη δυνατότητα προσθήκης και άλλων .

Εκτός από την κάμερα της συσκευής σας , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας να υπαγορεύσει τους αριθμούς χρησιμοποιώντας την ενοποίηση με Google Voice Google Voice . Το - τι τρώτε - μπορείτε να υπαγορεύσει τα συστατικά κατά την προσθήκη νέων προϊόντων . εκτός μερικούς από τους όρους των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα , έχει κάνει αρκετά καλά .

Ενώ ακόμα δεν ios έκδοση της εφαρμογής , οι χρήστες των iPhone / iPad να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία , η οποία έχει σχεδιαστεί για να κλιμακώνεται με το μέγεθος της οθόνης . για να σαρώσετε ένα barcode μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ακόλουθη εφαρμογή:
και Siri υπαγόρευση.