Хранливи материи Број на храна која содржи состојката
5
витамин Ц 209
B9 0
B8 0
B7 0
B12 1
7
омега 3 масни киселини 12
магнезиум 40
витамин К 20
мед 8
селен 8
Витамин B6 27
витамин b17 10
фосфор 245
калиум 88
фенилаланин 41
аспапаргин 3
треонин 1
серин 40
витамин F 5
витамин Е 26
витамин Д 8
витамин Б5 15
витамин Б3 20
витамин Б2 33
Витамин Б1 38
витамин А 46
калциум 88
железо 110