E300 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër :

acid Askorbik

grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
koment : Kjo është vitaminë C . Ajo është gjetur natyrisht në fruta dhe perime . Mund të përgatitet në mënyrë sintetike nga glukoza .
produkt Count përbërësit
myo bukë e bardhë
bukë e bardhë feta
waffles me krem puro leshniko-kakaov
myo bukë multigrain
bukë
bukë Melin - Razgrad
Heber - lajthi briosh
bukuroshe i mbuluar me akull çaj - .
кроасан 22 карата - ДУЕТ (шоколад и ванилия)
Трапезен пълнозърнест хляб
1 - 10 nga totali 3382