E270 (E 200-299 preservatives)
emër :

acid laktik

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Kushtoj vëmendje kur konsumohen nga fëmijët e vegjël ose foshnjat !
koment : Përdoret për acidifikimin e produkteve . Rregullonaciditetit . Përgatitur nga ngrohje dhe fermentimi i karbohidrateve në qumësht , patate ose melasë . të sapolindur dhe fëmijët e vegjël kanë të vështirë të metabolize . Përdoret në ëmbëlsira , dekoratave , pije , nganjëherë birrë në formulat e mitur
produkt Count përbërësit
kakao biskota Homeland
hingëllime
çokollatë me qumësht me qumësht Alpine dhe mbushje ( 61 %) të ajrosura çokollatë me qumësht me qumësht Alpine
Biskota Traiana
Alpine çokollatë gjobë qumësht me copa lajthi
lajthi qumësht 20 % çokollatë 80 %
çokollatë me qumësht me qumësht Alpine dhe qumështit mbushje ( 45 %)
myo bukë multigrain
Nutella
wafers veshura
1 - 10 nga totali 3725