E200 (Е 200-299 Конзерванси)
име :

сорбинска киселина

група : сомнителни
предупредување : Можни надразнување на кожата
Коментари : Тој е направен од овошје (јагоди, малини, капини, боровинки ) или синтетички . Можни кожата надразнување .
производ Број состојки
хебър - кроасани лешникхебър - кроасани лешник (0) (17)
Gutes vom Konditor - Badner Kurkipferl (0) (6)
печенье "дачное" с фруктовыми начинками (клюква, брусника, малина, вишня, апельсин)печенье "дачное" с фруктовыми начинками (клюква, брусника, малина, вишня, апельсин) (0) (9)
пирожное «мишель», 75 гпирожное «мишель», 75 г (0) (5)
набор пирожных «теремок», 450 гнабор пирожных «теремок», 450 г (0) (13)
НаполеонНаполеон коржи для торта слоеные "наполеон-черока", 300 г (0) (11)
сок томатный "чемпион" 100%, 1лсок томатный "чемпион" 100%, 1л (1) (3)
84126000244858412600024485 (0) (7)
плодов кекс (0) (16)
кроасан с какаов Лешников пълнеж (0) (21)
1 - 10 од вкупниот 2113