E170 (E 100-199 ngjyra)
emër :

karbonat kalciumi

grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
koment : Kripë minerale e cila është përdorur në pastë dhëmbësh , ngjyra e bardhë , detergjenteve . A mund të nxirren nga gurë apo eshtra të kafshëve . të përdorura Ndonjëherë për të ulur aciditetin e verës dhe për të rritur stabilitetin e frutave dhe perimeve të ngrira . Në doza të larta është toksike .
produkt Count përbërësit
myo bukë e bardhë
myo bukë multigrain
Heber - lajthi briosh
Orbit përtypet çamçakëz
(1) phenylalanine
Efekti i phenylalanine dhe stimuluesve dhe ilaqet kundër depresionit . ajo përmirëson funksionin e trurit dhe kujtesës (dhe sipas disa - dhe aktivitetit seksual ) , dhe ul oreksin dhe nevojë për gjumë . phenylalanine është një amino acid thelbësor i përfshirë në ndërtimin e proteinave në trup .
|(14) Butyl anisole hidroksid ( BHA )
mutagjene mundshme
gomë arabike
Është e mundur të shkaktojë alergji .
Acesulfame -K
Kjo mund të jetë një kancerogjen .
aspartame
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
sorbitol
Efekt laksativ !
mannitol
A mund të shkaktojë diarre, dëmtim të funksionit renal , të përzier , të vjella .
maltitol
Problemet e mundshme e stomakut
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
karbonat kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
dioksid titaniumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
Lecithin
Doza e lartë mund të çojë në çrregullime të stomakut, oreks shtypjen , dhe djersitje të rënda .
glicerinë
Në sasi të mëdha të çon në dhimbje koke , etje , vjellje, dhe nivele të larta të sheqerit në gjak .
dylli carnauba
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
bukë e bardhë Lausanne
Мляко Humana 3 10м.+ 300гр.
Мляко Humana 1 0-6м. 300гр.
(2) vitaminë c
i përfshirë në formimin e indeve njerëzore të sistemit imunitar . shtytje . Efekti i favorshëm në shërimin plagë . është jashtëzakonisht e dobishme për atletët dhe njerëzit me aktivitet fizik .
phenylalanine
Efekti i phenylalanine dhe stimuluesve dhe ilaqet kundër depresionit . ajo përmirëson funksionin e trurit dhe kujtesës (dhe sipas disa - dhe aktivitetit seksual ) , dhe ul oreksin dhe nevojë për gjumë . phenylalanine është një amino acid thelbësor i përfshirë në ndërtimin e proteinave në trup .
|(11) Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
karbonat magneziumi
Efekt laksativ !
karbonat kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
Lecithin
Doza e lartë mund të çojë në çrregullime të stomakut, oreks shtypjen , dhe djersitje të rënda .
Sildenafil natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
sildenafil kalium
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
klorid kaliumi
Në sasi të mëdha mund të çojë në ulcerat gastrike .
dyllë blete
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
maltodextrin
Të shmanget nga njerëz me intolerancë gluten .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
Мляко Humana 2 6-10м. 300гр.
(2) vitaminë c
i përfshirë në formimin e indeve njerëzore të sistemit imunitar . shtytje . Efekti i favorshëm në shërimin plagë . është jashtëzakonisht e dobishme për atletët dhe njerëzit me aktivitet fizik .
phenylalanine
Efekti i phenylalanine dhe stimuluesve dhe ilaqet kundër depresionit . ajo përmirëson funksionin e trurit dhe kujtesës (dhe sipas disa - dhe aktivitetit seksual ) , dhe ul oreksin dhe nevojë për gjumë . phenylalanine është një amino acid thelbësor i përfshirë në ndërtimin e proteinave në trup .
|(9) Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
vaj vegjetal hidrogjenizuara
Rrit sasinë e kolesterolit të keq , dhe është një faktor në përgatitjen e sëmundjeve kardio -vaskulare . Më shumë të rrezikshme se yndyrna shtazore . Besohet ajo shkakton shumë sëmundje të tjera : Alzheimer , kanceri, diabeti , çrregullime të funksioneve të mëlçisë takojnë .
karbonat magneziumi
Efekt laksativ !
karbonat kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
Lecithin
Doza e lartë mund të çojë në çrregullime të stomakut, oreks shtypjen , dhe djersitje të rënda .
Sildenafil natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
sildenafil kalium
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
klorid kaliumi
Në sasi të mëdha mund të çojë në ulcerat gastrike .
dyllë blete
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
Humana + Milchbrei Banane
Quarter Pounder® with Cheese+
(0)|(22) çamçakëz guar
Mund të shkaktojë të përzier, vanitet dhe dhimbje .
çamçakëz guar
Është e mundur të shkaktojë alergji .
Shurup fruktoza - glukozë
Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
acid sorbic
Ngacmues mundur të lëkurës
sorbate kalium
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
acid acetik
Kujdes në mbindjeshmërisë nga uthull !
polisorbat 80
Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
Difosfat
Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
Aromë artificiale
Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
riboflavin
Maja Natural bojë
karbonat kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
propionate sodium
A mund të shkaktojë migrenë koke .
propionate kalcium
A mund të shkaktojë migrenë koke .
acid Askorbik
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
Lecithin
Doza e lartë mund të çojë në çrregullime të stomakut, oreks shtypjen , dhe djersitje të rënda .
acid citric
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
Sildenafil natriumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
fosfat sodium
Marrë në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
fosfat kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
klorur kalciumi
Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
dyllë blete
A mund të shkaktojë reaksione alergjike .
kripë
të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
1 - 10 nga totali 494