- (E 900-999 Tjetër)
emër :

kripë

grup :
paralajmërim : të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
koment : përdorimin e tepruar e kripës çon në sëmundjet kardiovaskulare, sëmundje të syve , si dhe përkeqësimin e përgjithshëm të shëndetit të .
produkt Count përbërësit
adorns majonezë
adorns majonezë (0) (13)
myo bukë e bardhë
myo bukë e bardhë (0) (7)
kakao biskota Homeland
kakao biskota Homeland (0) (11)
Tommi
Tommi (0) (8)
bukë e bardhë feta
bukë e bardhë feta (0) (4)
sheqer diabetik tryezë -top
sheqer diabetik tryezë -top (0) (14)
waffles me krem puro leshniko-kakaov
waffles me krem puro leshniko-kakaov (0) (15)
hingëllime
hingëllime (0) (9)
Kinder BuenoKinder Bueno (0) (8)
ПРЪЧКИ КРАКЕРИ СЪС СУСАМПРЪЧКИ КРАКЕРИ СЪС СУСАМ sesame sticks (2) (10)
1 - 10 nga totali 27032