- (Е 900-999 Други)
име :

сол

група :
предупредување : потребни од страна на телото, но во мали количини .
Коментари : прекумерна употреба на сол доведува до кардиоваскуларни заболувања, болести на очите , како и целокупната влошување на здравствената .
производ Број состојки
краси мајонезот
краси мајонезот (0) (13)
бел леб мио
бел леб мио (0) (7)
бисквити роден крај какао
бисквити роден крај какао (0) (11)
tommi
tommi (0) (8)
исечени леб бел
исечени леб бел (0) (4)
трпезата засладувач
трпезата засладувач (0) (14)
виенски вафли пурички со лешнико-какаов крем
виенски вафли пурички со лешнико-какаов крем (0) (15)
сникърс
сникърс (0) (9)
Kinder BuenoKinder Bueno (0) (8)
ПРЪЧКИ КРАКЕРИ СЪС СУСАМПРЪЧКИ КРАКЕРИ СЪС СУСАМ sesame sticks (2) (10)
1 - 10 од вкупниот 27032