- (E 1000 - 1599 kimikatet shtesë)
emër :

Aromë artificiale

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Ajo ka pacaktuar efektet në shëndetin e . Është e preferueshme që të mos konsumojnë atë .
koment : Rrjedhin nga kimikatet në një laborator dhe kanë absolutisht asnjë vlerë ushqyese . Çdo aromë artificiale në industrinë ushqimore të ketë disa efekte të dëmshme në shëndetin .
produkt Count përbërësit
Coke / coca-cola 2,00 l .
Coke / coca-cola 2,00 l . (0) (8)
meshë kënaqësi Turqisht
meshë kënaqësi Turqisht (0) (5)
Tommi
Tommi (0) (8)
çokollata Trimontsium
çokollata Trimontsium (0) (5)
kajsi pije frutash
kajsi pije frutash (0) (9)
sheqer diabetik tryezë -top
sheqer diabetik tryezë -top (0) (14)
waffles me krem puro leshniko-kakaov
waffles me krem puro leshniko-kakaov (0) (15)
- Suchard Figaro
- Suchard Figaro (0) (7)
Kinder BuenoKinder Bueno (0) (8)
ТофифиТофифи toffifee 400g (0) (8)
1 - 10 nga totali 31203