- (E 900-999 Tjetër)
emër :

Shurup fruktoza - glukozë

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
koment : Jep trupit me vetëm kalorive pa minerale , vitamina dhe ushqyesve të tjera .
produkt Count përbërësit
adorns majonezë
adorns majonezë (0) (13)
Coke / coca-cola 2,00 l .
Coke / coca-cola 2,00 l . (0) (8)
meshë kënaqësi Turqisht
meshë kënaqësi Turqisht (0) (5)
kakao biskota Homeland
kakao biskota Homeland (0) (11)
çokollata Trimontsium
çokollata Trimontsium (0) (5)
kajsi pije frutash
kajsi pije frutash (0) (9)
sheqer diabetik tryezë -top
sheqer diabetik tryezë -top (0) (14)
waffles me krem puro leshniko-kakaov
waffles me krem puro leshniko-kakaov (0) (15)
hingëllime
hingëllime (0) (9)
Kinder BuenoKinder Bueno (0) (8)
1 - 10 nga totali 40857