E503 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër :

Amonit bikarbonat

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Siklet i mundshëm stomak
koment : Irrituese për të mukozës .
produkt Count përbërësit
бисквити с три вида шоколад (0) (5)
тунквани бисквити с плодов пълнеж от горски плодове (0) (14)
Бисквити с кокос (0) (7)
Чаени бискиви с какаов пълнеж (0) (8)
Крупкави овесени бисквити със стафиди и канела (0) (7)
Подаръчен комплект сладка къщичка (0) (15)
Млечен шоколад с алпийско мляко (0) (6)
Сладолед с Орео парченца (0) (10)
Бисквити с тъмен шоколад (0) (7)
Мюсли бисквити боровец портокал и тъмен шоколад (0) (7)
1 - 10 nga totali 1507