E444 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër :

saharoze

grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
produkt Count përbërësit
adorns majonezë
kakao biskota Homeland
çokollata Trimontsium
kajsi pije frutash
waffles me krem puro leshniko-kakaov
hingëllime
- Suchard Figaro
çokollatë me qumësht me qumësht Alpine dhe mbushje ( 61 %) të ajrosura çokollatë me qumësht me qumësht Alpine
Maggie - mani i vogël sekret për spageti Bolognese
Biskota Traiana
1 - 10 nga totali 12160