E338 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër :

acid fosforik

grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për të acidifikimin e produkteve ushqimore . Përgatitur nga fosfat ore . lagështi e në djathë dhe derivatet e tyre . Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
produkt Count përbërësit
adorns majonezë
myo bukë e bardhë
Coke / coca-cola 2,00 l .
meshë kënaqësi Turqisht
bukë e bardhë feta
kajsi pije frutash
sheqer diabetik tryezë -top
Coke / coca-cola 500 ml .
lajthi qumësht 20 % çokollatë 80 %
myo bukë multigrain
1 - 10 nga totali 7145