Категорије


име Трајање варења Цоунт храну
месо
   месо Од 90 до 300 минута 35
риба
   риба Од 30 до 60 минута 29
поврће
   поврће Од 30 до 60 минута 26
пулс
   пулс Од 90 до 120 минута 15
свеже воће
   свеже воће Од 20 до 40 минута 30
млечни производи
   млечни производи Од 90 до 300 минута 7
чоколада
   чоколада Од 120 до 180 минута 7
ораси
   ораси Од 120 до 180 минута 10
хлеб
   хлеб Од 90 до 180 минута 6
сокови и газирана пића
   сокови и газирана пића 60 минута 3
сушено воће
   сушено воће 30 минута 5