Kategoritë


emër Kohëzgjatja e tretjes Numërimin ushqime
mish
   mish Nga 90 te 300 minuta 35
peshk
   peshk Nga 30 te 60 minuta 29
perime
   perime Nga 30 te 60 minuta 26
impuls
   impuls Nga 90 te 120 minuta 15
fruta të freskëta
   fruta të freskëta Nga 20 te 40 minuta 30
produktet e qumështit
   produktet e qumështit Nga 90 te 300 minuta 7
çokollatë
   çokollatë Nga 120 te 180 minuta 7
arra
   arra Nga 120 te 180 minuta 10
bukë
   bukë Nga 90 te 180 minuta 6
lëngje dhe pije të gazuara
   lëngje dhe pije të gazuara 60 minuta 3
fruta të thata
   fruta të thata 30 minuta 5