Organet


emër
sytë
sytë
dhëmbët, kockat dhe kockave
dhëmbët, kockat dhe kockave
stomak
stomak
zemra dhe sistemi kardiovaskular
zemra dhe sistemi kardiovaskular
veshka
veshka
tru
tru
muskujt
muskujt
tiroidetiroide
mëlçimëlçi
pankreaspankreas
mushkëritëmushkëritë