Алергени


име Брои храна
млеко 9840
кикирики 1090
дрвни ореви | бадем | орев | кашу | шамфъстък 2898
соја 2914
јајца | белка смес 3212
глутен 648
аспирин 0
контактна алергија 0
манитол | e421 137